Wij horen graag uw mening!

Onze klanten weten inmiddels wat ze van Bronkhorst Auto’s en Motoren mogen verwachten. Wij zetten alle kennis, relaties en middelen in die nodig zijn om u als klant het beste advies te kunnen geven.

Lees onderstaand onze klantervaringen en ontdek wat andere klanten van onze service vinden. Wij zijn altijd bezig met onszelf en onze dienstverlening te verbeteren. Graag vragen wij om uw recensie te plaatsen door op onderstaande review knop te klikken of door naar de pagina review toevoegen te gaan.

Review plaatsen

Recente reviews:

Top service!

Rated 5 out of 5
2 februari 2022

Hierbij wil ik jullie bedanken voor de goede afhandeling van de reparatie aan mijn Renault Clio. Top service!

Jim van Oorschot

Een bedrijf wat ik kan aanbevelen

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Objectieve advisering en deskundige begeleiding als je een passende auto wil kopen.

De Persoonlijke aandacht voor een klant kennis en geen opdringerig verkoop gesprek maar iemand die je vrij laat in je persoonlijke keuze. Geeft voor en nadelen van verschillende types auto’s .Ik was op zoek naar een zuinige auto met comfort en lage kilometer stand en ben hier goed geslaagd Voordeliger dan de dealer en een goede service. Een zeer goede ervaring met Bronckhorst auto’s in Beusichem

Arthur

Top service!

Rated 5 out of 5
9 maart 2014

Ik ben eigenaar geweest van vele auto’s uit een merkgarage,maar nergens ben ik beter ontvangen dan bij Bronkhorst Auto’s en Motoren: een correcte uitleg, niets was teveel gevraagd, alles gebeurt er met de glimlach. Het meest wat me aanspreekt is dat er geen verkopermentaliteit is. Ook het afleveren van de papieren en de auto gebeurde op dezelfde manier, mijn volgende auto zal zeker bij Bronkhorst Auto’s en Motoren aangekocht worden !

Frans Lorie

Ik kom zeker terug!

Rated 5 out of 5
7 juli 2013

Bronkhorst Auto’s en Motoren heeft een pluim verdiend, er valt niets aan te merken op de service en begeleiding. Indien ik weer een auto zou nodig hebben, zou ik terug naar Bronkhorst gaan. Hulp, uitleg, vakkennis, bereidwilligheid bij de aflevering … bedankt voor alles, ik ben een tevreden mens! Mijn neef heb ik al doorverwezen naar Bronkhorst Auto’s en Motoren.

Marieke Boogaard

Inruilvoorstel aanvragen

Laat nu gratis uw auto taxeren en wij bekijken graag met u alle mogelijkheden!

Inruilvoorstel aanvragen