Onze klanten weten inmiddels wat ze van ons mogen verwachten: alle kennis, relaties en middelen die er nodig zijn om transacties op de meest professionele en deskundige wijze te begeleiden en af te handelen.

Geïnteresseerd in persoonlijke ervaringen met Bronkhorst Auto’s en Motoren?
Onze klanten vertellen u er graag over.

Frans Lorie

“Ik ben eigenaar geweest van vele auto’s uit een merkgarage,maar nergens ben ik beter ontvangen dan bij Bronkhorst Auto’s en Motoren: een correcte uitleg, niets was teveel gevraagd, alles gebeurt er met de glimlach. Het meest wat me aanspreekt is dat er geen verkopermentaliteit is. Ook het afleveren van de papieren en de auto gebeurde op dezelfde manier, mijn volgende auto zal zeker bij Bronkhorst Auto’s en Motoren aangekocht worden !”

Marieke Boogaard

“Bronkhorst Auto’s en Motoren heeft een pluim verdiend, er valt niets aan te merken op de service en begeleiding. Indien ik weer een auto zou nodig hebben, zou ik terug naar Bronkhorst gaan. Hulp, uitleg, vakkennis, bereidwilligheid bij de aflevering … bedankt voor alles, ik ben een tevreden mens! Mijn neef heb ik al doorverwezen naar Bronkhorst Auto’s en Motoren.”

Inruilvoorstel aanvragen

Laat nu gratis uw auto taxeren en wij bekijken graag met u alle mogelijkheden!

Inruilvoorstel aanvragen