Vertrouw op deskundigheid en ervaar persoonlijke begeleiding!

Bronkhorst Auto’s en Motoren biedt u persoonlijke en deskundige begeleiding bij de aankoop van auto’s en Bedrijfswagen. Bij ons kiest u dan ook voor gemak en zekerheid. Wij bieden een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod jonge gebruikte occasions. Wij hebben een snel wisselende voorraad waardoor het door u gewenste merk en type altijd op korte termijn beschikbaar is. Desgewenst kunt u een zoekopdracht geven. Voorts levert Bronkhorst Auto’s en Motoren alle merken nieuwe auto’s. Uiteraard is het bij ons mogelijk om uw huidige auto of bedrijfswagen in te ruilen of aan ons te verkopen.

Doordat wij grootschalig auto’s en bedrijfswagens kopen en verkopen, hebben wij grote kortingen bedongen bij de automotive branche in Europa. Daar profiteert u van! Via een uitgebreid netwerk van relaties bij zowel bedrijven als particulieren kunnen wij u altijd de juiste auto of bedrijfswagen aanbieden.

Over het algemeen is de fabrieksgarantie nog geldig op de door ons aangeboden auto’s en bedrijfswagens. Indien de fabrieksgarantie reeds is verstreken, kunnen wij u in overleg extra zekerheid bieden. Vraag naar onze uitgebreide garantiemogelijkheden waardoor u niet met onverwachte reparatiekosten wordt geconfronteerd.

Bronkhorst Auto’s en Motoren verzorgt het gehele aankooptraject inclusief eventuele technische keuring, garantie en veilige afwikkeling van de financiën (betaling en eventuele financiering). Wij geven u de tijd en de aandacht die u verdient. Onze klantgerichte en persoonlijke aanpak in combinatie met onze toegevoegde waarde spreekt aan.

Kiest u ook voor het gemak van deskundige en persoonlijke begeleiding? Neem dan contact met ons op!

 

Inruilvoorstel aanvragen

Laat nu gratis uw auto taxeren en wij bekijken graag met u alle mogelijkheden!

Inruilvoorstel aanvragen